Top producten

Als woningeigenaar bent u op zoek naar absolute top producten voor uw tuin. Kunstgras Outlet kan u daarbij helpen. Wij bieden enkel de beste varianten van kunstgras aan. In iedere prijsklasse én voor de laagste prijs. Onze bestsellers - of: top producten - vindt u hier. Omdat vele tevreden klanten u al zijn voorgegaan, hoeft u nooit lang te zoeken. Bekijk ons aanbod vandaag nog!

 1. 60%
  Top kunstgras
  kunstgras infinity
  Kunstgras Infinity
  Infinty kunstgras is uniek in Nederland, de combinatie van d...
  Aanbiedingsprijs € 23,95 was € 38,95
  per m²
 2. 60%
  Top kunstgras
  Kunstgras uit Genemuiden
  Kunstgras Emerald
  Het kunstgras Emerald is gemaakt van Diamond-shape garen. Hi...
  Aanbiedingsprijs € 21,95 was € 34,95
  per m²
 3. 50%
  Top kunstgras
  kunstgras kopen
  Kunstgras Mallorca
  Kunstgras Mallorca is gemaakt van erg zachte garen. Ondanks ...
  Aanbiedingsprijs € 22,95 was € 34,50
  per m²
 4. 50%
  Top kunstgras
  Kunstgras Joy
  Kunstgras Joy
  Kunstgras Joy is het meest realistische kunstgras. Doordat d...
  Aanbiedingsprijs € 24,95 was € 37,50
  per m²

Kunstgras Infinity

Realistisch en ontzettend sterk. Kunstgras Infinity is met zijn speciale C-shape-garen de enige in zijn soort. Hierdoor blijven de sprieten goed overeind staan. Ook bij zeer intensief gebruik. Ideaal voor sportvelden dus! Gelukkig doet deze kracht niets af aan het uiterlijk. Het kunstgras ziet er namelijk zeer realistisch uit. Dit heeft twee oorzaken. In de eerste plaats is er gebruik gemaakt van donkergroene en bruine vezels. Daarnaast zijn ze dicht ingeweven. Infinity heeft zijn plek tussen de top producten dan ook zeker verdiend!

Kunstgras Emerald

De Emerald is met recht één van onze top producten te noemen. Dit kunstgras heeft namelijk vele voordelen. Eén daarvan is het uiterlijk. Doordat er vier verschillende draden zijn gebruikt, is het bijna niet van echt gras te onderscheiden. Daarnaast voelt het geheel erg prettig aan. Dit komt doordat de Diamond-shape garen van zacht materiaal zijn gemaakt en dik worden ingeweven. De reden dat Emerald echter haar plek tussen de bestsellers heeft veroverd, is het feit dat de sprieten zeer makkelijk overeind veren. Er hoeft dan ook vrij weinig geborsteld te worden.

Kunstgras Mallorca

Eén van onze andere top producten is de Mallorca. Net zoals de Monaco is dit type kunstgras populair onder gezinnen met jonge kinderen en kinderdagverblijven. Dit komt doordat het materiaal ontzettend zacht is. Baby’s en kleine kinderen kunt u er daarom vrij onbezorgd overheen laten kruipen of spelen. Ondanks de zachte garen is het kunstgras ontzettend sterk. De sprieten blijven dan ook goed overeind staan. Hiermee voldoet de Mallorca aan alle eisen die u van onze top producten mag verwachten.

Kunstgras Joy

Het meest realistische kunstgras binnen onze top producten is Joy. Voor dit model zijn welgeteld vier verschillende draden gebruikt. Elk met een andere kleurstelling. Daarnaast is het materiaal dik ingeweven en voelen de garen zacht aan. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat het geheel nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Hetgeen dat Joy één van onze top producten maakt is echter de glans. Ofwel: het ontbreken ervan. Nog realistischer!

Onze top producten direct bestellen

Bestsellers. Top producten. Het is maar net hoe u het wil noemen. Door hun bewezen kwaliteit zijn ze vrijwel altijd interessant. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan! Wilt u onze modellen liever in het echt zien of het kunstgras direct kopen? Bezoek dan zeker de showroom van Kunstgras Outlet. Navigeer naar de Sisalstraat 75 in Genemuiden. Voor vragen kunt u terecht bij 038 385 47 20. Liggen er straks top producten bij u in de tuin?