Kunstgras specials

Kiest u voor één van onze kunstgras specials, dan kiest u voor kwaliteit. Deze modellen steken namelijk met kop en schouders boven hun concurrenten uit. Qua uiterlijk. Qua kleur. Qua comfort. Stuk voor stuk redenen om ze extra in de schijnwerpers te zetten. De mooiste en beste varianten van Kunstgras Outlet vindt u op deze pagina. Nieuwsgierig? Bekijk ze vandaag nog en vraag een offerte aan!

 1. 60%
  Special
  Kunstgras Natura
  Kunstgras Natura
  Kunstgras Natura is gemaakt van erg zachte garen. Ondanks da...
  Aanbiedingsprijs € 23,95 was € 37,95
  per m²
 2. 60%
  Special
  Kunstgras Monaco
  Kunstgras Monaco
  Het kunstgras Monaco is 1 van onze 4 specials, dit omdat de ...
  Aanbiedingsprijs € 21,95 was € 34,95
  per m²
 3. 60%
  Special
  Kunstgras Royal
  Kunstgras Royal
  Kunstgras Royal is met stip al jaren ons best verkochte prod...
  Aanbiedingsprijs € 17,95 was € 28,50
  per m²
 4. 60%
  Special
  Kunstgras Grace
  Kunstgras Grace
  Kunstgras Grace is onze nieuwe special. De Grace kan prima o...
  Aanbiedingsprijs € 14,95 was € 23,95
  per m²

Kunstgras Natura

De naam zegt het eigenlijk al: Natura heeft haar plek tussen de kunstgras specials voornamelijk verdiend door haar natuurgetrouwe uiterlijk. Voor dit model zijn aparte garen gebruikt, die ervoor zorgen dat het gras netjes overeind blijft staan. Dit komt het natuurlijke uiterlijk uiteraard ten goede. Tevens is het materiaal ontzettend zacht. Het is dan ook geen verrassing dat - van alle kunstgras specials - de Natura vooral populair is bij gezinnen en kinderdagverblijven.

Kunstgras Monaco

Eén van onze andere kunstgras specials is de Monaco. Dit model kenmerkt zichzelf door zijn speciale uiterlijk. In deze variant worden namelijk twee verschillende kleuren groen én bruin gebruikt. Hierdoor lijkt - i.v.m. de andere kunstgras specials - de Monaco het meest op echt gras. Doordat het materiaal daarnaast ook nog eens natuurlijk aanvoelt, is het niet tot nauwelijks van graszoden te onderscheiden.

Kunstgras Royal

Het zal de naam zijn… Van alle kunstgras specials wordt de Royal al jarenlang het best verkocht. Vreemd is het echter niet. Dit model biedt namelijk de beste kwaliteit binnen zijn prijsklasse. Door twee groene en twee beige garen met elkaar te combineren is het gazon natuurgetrouw nagebootst. Tevens voelt het materiaal ook nog eens zeer comfortabel aan. Tel hier de uiterst gunstige prijs/kwaliteitsverhouding bij op en u begrijpt vast waarom de Royal zo onverminderd populair is gebleken.

Kunstgras Grace

Grace is één van onze nieuwste kunstgras specials. Deze variant vindt haar kracht in de bruikbaarheid. U kunt het werkelijk overal laten plaatsen. Op het balkon. In de (speel)tuin. Het kan allemaal! Het materiaal is namelijk ontzettend stevig. Een ander pluspunt van onze Grace is het uiterlijk. Doordat er met vier verschillende kleuren is gewerkt, wordt het uiterlijk van net gemaaid gras perfect nagebootst. Onze conclusie? Dit model heeft haar plaats tussen de kunstgras specials zeker verdiend!

Bestel nu één van onze kunstgras specials!

Natuurgetrouw en comfortabel in gebruik. De kunstgras specials van Kunstgras Outlet voldoen aan al uw eisen. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan. Kijkt u liever verder? Op onze website vindt u nog meer varianten aan kunstgras, waaronder ook goedkoop kunstgras. Wilt u onze producten in het echt zien en/of direct kopen? U vindt ons aan de Sisalstraat 75 te Genemuiden. Voor vragen kunt u bellen naar 038 385 47 20. Welke van onze kunstgras specials heeft uw hart gestolen?