Beste kunstgras uit Genemuiden: Kunstgras Outlet

Zegt u kunstgras, dan zegt u Genemuiden. Sinds jaar en dag is deze kleine stad tussen Kampen en Meppel de absolute koploper op het gebied van kunstgrasproductie. In heel Nederland en zelfs Europa wordt kunstgras uit Genemuiden gebruikt voor sportvelden en tuinen. Aan het Zwarte Water zijn dan ook talloze aanbieders van kunstgras te vinden. Er kan er echter natuurlijk maar één de beste zijn. Dat is Kunstgras Outlet Genemuiden.

Bekijk al ons kunstgras

Waarom Kunstgras Outlet?

Er zijn in Genemuiden vele aanbieders van kunstgras. Waarom kunstgras uit Genemuiden van Kunstgras Outlet?

✓ Liefst twintig verschillende soorten kunstgras
✓ Kunstgras voor ieder budget
✓ Deskundig advies

kunstgras Genemuiden

Kunstgras uit Genemuiden: niet van echt te onderscheiden

Waar kunstgras toch vooral gelinkt wordt aan voetbal- en andere sportvelden, is het ook onder particulieren in opmars. Steeds meer mensen zien kunstgras als een volwaardig alternatief voor een natuurlijke grasmat. En dat is natuurlijk geheel terecht. De voordelen van kunstgras zijn immers evident en de verschillen met echt gras worden steeds kleiner. Tenminste, als u het goede kunstgras heeft. Niet voor niets dat velen kunstgras kopen in Genemuiden.

De oorsprong van kunstgras in Genemuiden

Van oudsher is Genemuiden de tapijthoofdstad van Nederland. Genemuiden en tapijt zijn als het ware met elkaar vervlochten. De oorsprong hiervan is te vinden in de biezenteelt, die al sinds de zeventiende eeuw een belangrijke inkomstenbron is voor de Gaellemunigers. Het begon ooit bij het maken van stoelzittingen, waarna vanaf het begin van de twintigste eeuw de prioriteit verlegd werd naar matten.

Na de bloeiperiode van de kokosindustrie begon men halverwege de jaren ‘60 met het maken van vloerbedekking. Als gevolg hiervan ontspon zich de tapijtindustrie, waar Genemuiden tot op de dag van vandaag om bekendstaat. Zo’n tien jaar geleden werd meer dan de helft van alle wollen en nylon vloerbedekking in Nederland gemaakt in Genemuiden.

Van tapijt tot kunstgras

Niet geheel verrassend wordt ook het merendeel van de “vloerbedekking voor buiten” in Genemuiden geproduceerd. Door de jarenlange ervaring met tapijtproductie en de ongekende know-how is kunstgras uit Genemuiden zeer gewild. De grasmatten van Kunstgras Outlet zijn verkrijgbaar in vele verschillende varianten, van budget tot levensecht. Zelfs het goedkope kunstgras uit Genemuiden is haast niet van echt te onderscheiden.

Wilt u ook kunstgras kopen in Genemuiden en heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op! Of kom eens langs aan de Sisalstraat 75, bij Kunstgras Outlet Genemuiden.