Kunstgras in de aanbieding bij Kunstgras Outlet

Op zoek naar kunstgras in de aanbieding? Zoek dan niet verder en kom langs bij Kunstgras Outlet in Genemuiden. Bij ons vindt u altijd al het goedkoopste kunstgras, maar regelmatig hebben we ook nog eens zeer scherpe kunstgras-aanbiedingen. Benieuwd naar de actuele koopjes? Bezoek dan onze showroom aan de Sisalstraat 75 in Genemuiden!

Bekijk al ons kunstgras

Kunstgras aanbiedingen voor iedere portemonnee

Bij ons kunt u terecht voor vele verschillende soorten kunstgras, die qua prijsklasse flink uiteenlopen. Op zowel ons budget kunstgras, ons reguliere aanbod, de kunstgras specials als de topproducten krijgt u regelmatig fikse kortingen. De kunstgras aanbiedingen gelden dus voor ieder type kunstgras.

Bekijk de actuele acties in onze showroom

We doen ons best om al onze kunstgras aanbiedingen via onze website te communiceren. Daarnaast zijn er ook soorten kunstgras die standaard een zeer lage prijs hebben. Toch kan het voorkomen dat een nieuwe aanbieding nog niet doorgevoerd is. Kom daarom voor de meest gunstige kunstgras aanbiedingen vooral even langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Kunstgras aanbieding

Onze diverse typen kunstgras in de aanbieding

In alle soorten kunstgras hebben wij regelmatig aanbiedingen. En met soorten kunstgras bedoelen we dan kunstgras voor diverse doeleinden. Wilt u enkel en alleen kunstgras voor de sier, dan heeft u daarvoor immers een ander product nodig dan wanneer u op zoekt bent naar kunstgras aanbiedingen voor een sportveld of een gazon waarop uw kinderen spelen.

Zoekt u naar kunstgras aanbiedingen voor uw siergazon, kijk dan bijvoorbeeld specifiek naar kunstgras met een hoge vezeldichtheid. Dit wil namelijk zeggen dat de kunstgrassprieten dicht op elkaar staan, wateen mooi natuurlijk effect creëert. Maar wilt u dat uw kinderen erop kunnen spelen, dan heeft u juist baat bij een kunstgras aanbieding met sterke, doch zachte vezels, zodat ze fijn aanvoelen maar niet te snel plat zullen gaan liggen. En wat te denken van uw huisdieren? Lopen deze geregeld in de tuin rond, dan is het vooral belangrijk dat de kunstgrasvezels aan de veiligheidsnormen voldoen.

Om de keuze voor u te vergemakkelijken hebben we bij al onze kunstgras aanbiedingen overzichtelijke producteigenschappen opgenomen. Zo ziet u meteen het aantal steken per vierkante meter, de UV-garantie, waterdoorlaatbaarheid, de echtheid op een schaal van één tot vijf en de zachtheid op dezelfde schaal.

Zoals gezegd vindt u in onze showroom dus diverse soorten kunstgras. De goedkoopste kunstgras aanbiedingen vindt u onder de noemer budget kunstgras. Hieronder vallen de modellen Ascott, Bahama, Blaze en Chique. Het zijn basismodellen kunstgras die ondanks hun zeer voordelige prijskaartje toch al vrij realistisch ogen. Prima voor op het balkon of bijvoorbeeld voor op beurzen of evenementen.

Dan hebben we nog de kunstgras specials. Deze artificiële grasmatten zijn net iets anders dan anders en hebben elk hun eigen karakteristieke kenmerken. Waar het één zeer zacht en daardoor realistisch aanvoelt, lijkt het ander net gemaaid en juist daardoor levensecht. Ook onze kunstgras specials zijn geregeld in de aanbieding.

Tot slot willen we u wijzen op onze topkunstgras aanbiedingen. In deze categorie vindt u de meest realistische soorten kunstgras. Of u nu kiest voor het model Joy, Emerald, Infinity of Mallorca: uw nieuwe, artificiële gazon zal niet van echt te onderscheiden zijn!

Vanwaar onze scherpe kunstgras aanbiedingen?

U vraagt zich wellicht af hoe het toch kan dat wij zo vaak kunstgras kunnen aanbieden voor zulke scherpe prijzen. Daarvoor zijn twee voorname redenen. Allereerst kopen wij rechtstreeks in bij de fabriek in Genemuiden, waar wij zelf ook gevestigd zijn. Dat betekent dat allerlei onnodige schakels uit de verkoopketen achterwege kunnen blijven. Dit prijsvoordeel berekenen we met onze kunstgras aanbiedingen vervolgens door naar u als klant. Bovendien kopen we grote partijen in één keer in, wat ons weer een prijsvoordeel oplevert. Daarnaast maakt dit dat we altijd voldoende voorraad hebben van al onze soorten kunstgras.

Ook profiteren van onze kunstgras aanbiedingen?

Wanneer u op zoek bent naar kunstgras voor uw tuin of balkon mag u de kunstgras aanbiedingen van Kunstgras Outlet niet laten schieten. Kom dus gauw eens langs in onze showroom, dan helpen we u graag met het uitkiezen van het meest geschikte kunstgras. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag: onze openingstijden vindt u onder meer op de contactpagina. En heeft u vooraf vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen middels een telefoontje naar 038 385 47 20 of een email naar info@kunstgras-outlet.nl. Gaat u binnenkort ook voor de beste kunstgras aanbiedingen van Kunstgras Outlet?