Budget kunstgras

Met een zo laag mogelijk budget kunstgras kopen? Dat is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk. Zeker niet wanneer u uw kunstgras bij Kunstgras Outlet bestelt. Wij verkopen namelijk al varianten vanaf €8,95 per vierkante meter. Zo is een gazon van kunstgras altijd dichtbij. Ook voor mensen met een klein budget. Bekijk ons aanbod en vraag vandaag nog een offerte bij ons aan!


Een kleine investering

Kunstgras is duurder dan echt gras. Deze informatie zal u waarschijnlijk niet verbazen. Mensen met een laag budget laten kunstgras daarom vaak links liggen. Hartstikke zonde, want bij Kunstgras Outlet verkopen wij namelijk al rollen van €8,95 per vierkante meter. Ook bespaart u op lange termijn veel geld. Het materiaal vergt zeer weinig onderhoud, waardoor u hiervoor zo goed als niets hoeft aan te schaffen. Kunstgras blijft zo - ook bij een kleiner budget - zeer interessant.

Vooroordelen

‘Voor een beperkt budget kunstgras kopen? Dat moet u niet doen. Dat is gegarandeerd lelijk.’ Deze woorden hoort u regelmatig in uw buurt. In sommige gevallen zullen ze zeker waar zijn. Er zijn verhalen bekend, waarin de rollen goedkoop kunstgrasin niets op echt gras lijken. Of erger: dat de ondergrond na verloop van tijd zichtbaar werd. Bij Kunstgras Outlet is dit echter niet het geval. Onze modellen zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor ze in niets van echt gras te onderscheiden zijn. Dus ook in het geval van onze budget kunstgras. Geen zorgen!

Kunstgras voor ieder budget

De naam Kunstgras Outlet is natuurlijk niet uit de lucht gegrepen. Bij ons vindt u enkel kunstgras tegen grote kortingen. Dat is voordelig, want kunstgras van goede kwaliteit komt uit Genemuiden. Dit betekent dat iedere soort die wij verkopen vrijwel niet van echt gras te onderscheiden is. De conclusie? Bij Kunstgras Outlet combineren wij de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Kunstgras voor een laag budget hoeft dus niet lelijk te zijn!

Vraag direct een offerte aan!

Kunstgras voor ieder budget. Daar maken wij ons bij Kunstgras Outlet hard voor. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan. Bekijkt u onze modellen liever een keer in het echt? Bezoek dan onze showroom aan de Sisalstraat 75 te Genemuiden. Voor vragen kunt u terecht bij 038 385 47 20. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. Heeft u uw budget voor het leggen van kunstgras al bepaald?