Budget kunstgras

Met een zo laag mogelijk budget kunstgras kopen? Dat is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk. Zeker niet wanneer u uw kunstgras bij Kunstgras Outlet bestelt. Wij verkopen namelijk al varianten vanaf €8,95 per vierkante meter. Zo is een gazon van kunstgras altijd dichtbij. Ook voor mensen met een klein budget. Bekijk ons aanbod en vraag vandaag nog een offerte bij ons aan!

 1. 40%
  Budget
  Kunstgras Chique
  Kunstgras Chique
  Het kunstgras Chique ziet er realistisch uit door de vier ve...
  Aanbiedingsprijs € 14,95 was € 20,95
  per m²
 2. 40%
  Best deal
  Kunstgras Blaze
  Kunstgras Blaze
  Kunstgras Blaze is veelzijdig, de Blaze kan prima op het bal...
  Aanbiedingsprijs € 12,95 was € 17,95
  per m²
 3. 60%
  Budget
  Kunstgras
  Kunstgras Bahama
  Het goedkope kunstgras Bahama heeft een frisgroene uitstrali...
  Aanbiedingsprijs € 9,95 was € 15,95
  per m²
 4. 60%
  Budget
  Kunstgras ascott
  Kunstgras Ascott
  Goedkoop kunstgras Ascott heeft een zeer fijn garen die voor...
  Aanbiedingsprijs € 8,95 was € 14,49
  per m²

Een kleine investering

Kunstgras is duurder dan echt gras. Deze informatie zal u waarschijnlijk niet verbazen. Mensen met een laag budget laten kunstgras daarom vaak links liggen. Hartstikke zonde, want bij Kunstgras Outlet verkopen wij namelijk al rollen van €8,95 per vierkante meter. Ook bespaart u op lange termijn veel geld. Het materiaal vergt zeer weinig onderhoud, waardoor u hiervoor zo goed als niets hoeft aan te schaffen. Kunstgras blijft zo - ook bij een kleiner budget - zeer interessant.

Vooroordelen over budget kunstgras

‘Voor een beperkt budget kunstgras kopen? Dat moet u niet doen. Dat is gegarandeerd lelijk.’ Deze woorden hoort u regelmatig in uw buurt. In sommige gevallen zullen ze zeker waar zijn. Er zijn verhalen bekend, waarin de rollen goedkoop kunstgras in niets op echt gras lijken. Of erger: dat de ondergrond na verloop van tijd zichtbaar werd. Bij Kunstgras Outlet is dit echter niet het geval. Onze modellen zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor ze in niets van echt gras te onderscheiden zijn. Dus ook in het geval van onze budget kunstgras. Geen zorgen!

Budget kunstgras: kunstgras voor ieder budget

De naam Kunstgras Outlet is natuurlijk niet uit de lucht gegrepen. Bij ons vindt u enkel kunstgras tegen grote kortingen. Dat is voordelig, want kunstgras van goede kwaliteit komt uit Genemuiden. Dit betekent dat iedere soort die wij verkopen vrijwel niet van echt gras te onderscheiden is. De conclusie? Bij Kunstgras Outlet combineren wij de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Kunstgras voor een laag budget hoeft dus niet lelijk te zijn!

Geschikt voor verschillende toepassingen

Bij de term ‘budget kunstgras’ gaan de gedachten vanzelfsprekend al gauw uit naar uw achtertuin. Daar waar u maar wat graag een mooie zachte, groene grasmat wilt hebben liggen, waarop u kunt zonnen, waar de kinderen op kunnen spelen en waarop ook uw huisdieren zich helemaal thuis voelen. En natuurlijk, dat kan. Ook met budget kunstgras kunt een een hartstikke realistisch gazon nabootsen, dat ook nog eens prettig aanvoelt. Maar er zijn nog meer manieren om ons voordelig geprijsde kunstgras te gebruiken!

Ook wanneer u niet de luxe heeft van een tuin, maar wel kunt beschikken over een fijn balkon, biedt kunstgras prachtige mogelijkheden. Zo’n balkon voelt immers vaak koud en hard aan, terwijl het juist zo fijn is om even op blote voeten of sokken naar buiten te kunnen. Met een paar stroken budget kunstgras slaat u dan twee vliegen in één klap. U creëert een fijn zacht tapijt waar u heerlijk op kunt lopen en in de zomer zelfs uw handdoek op kunt leggen om te zonnen én uw balkon ziet er met dat mooie groen ineens een stuk vrolijker en uitnodigender uit!

Voldoende keus in budget kunstgras

Zelfs wanneer u specifiek kiest voor een artificieel grastapijt uit ons budget kunstgras-assortiment, heeft u nog meer dan genoeg keuze. U bent zeker niet beperkt tot één soort goedkoop kunstgras, maar kunt kiezen uit vier verschillende modellen, met prijzen die variëren van slechts €8,95 tot €14,95 per vierkante meter. Op een schaal van één tot vijf waarderen we deze soorten budget kunstgras als het aankomt op echtheid en zachtheid. Zo scoort het goedkoopste model, Ascott, op beide onderdelen een twee uit vijf. Ons kunstgras Bahama, slechts één euro per vierkante meter duurder, scoort op echtheid echter bijvoorbeeld al drie sterren. Door (onder meer) naar deze eigenschappen te kijken kunt u de verschillende soorten budget kunstgras goed met elkaar vergelijken.

Waardoor is ons kunstgras zo voordelig?

Het zal u opgevallen zijn dat al ons kunstgras, dus nog los gezien van het kunstgras uit de speciale budget-categorie, wel erg voordelig geprijsd is. De vraag hoe dit mogelijk is krijgen we regelmatig gesteld en we geven hier graag inzicht in. De lage prijzen zeggen immers niets over de kwaliteit van ons kunstgras. Als kunstgrasspecialist uit Genemuiden zitten we eenvoudigweg dicht bij het vuur. Ons kunstgras wordt op een steenworp afstand geproduceerd en we kopen het bovendien in grote hoeveelheden in. Dit biedt ons een mooi inkoopvoordeel, waardoor we de prijzen voor u laag kunnen houden. We zijn immers van mening dat een goede kunstgrasmat voor ieders budget verkrijgbaar zou moeten zijn.

Vraag direct een offerte aan voor budget kunstgras!

Kunstgras voor ieder budget. Daar maken wij ons bij Kunstgras Outlet hard voor. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan. Bekijkt u onze modellen liever een keer in het echt? Bezoek dan onze showroom aan de Sisalstraat 75 te Genemuiden. Voor vragen kunt u terecht bij 038 385 47 20. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. Heeft u uw budget voor het leggen van kunstgras al bepaald?