Accessoires

Kunstgras leggen is vrij simpel. Toch heeft u hier een aantal accessoires voor nodig. Gelukkig heeft Kunstgras Outlet ze allemaal al voor u klaarliggen. Van het stabilisatiedoek tot de kit: wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo kunt u de producten direct mee bestellen bij de aankoop van uw kunstgras, maar ook los bij ons kopen. Bekijk op deze pagina het volledige aanbod. Bestel onze kunstgras accessoires vandaag nog!

 1. kunstgraskit
  Kunstgraskit
  Kunstgraskit wordt gebruikt om kunstgras vast te lijmen aan ...
  € 14,95
  per m²
 2. kunstgras tape
  Kunstgrastape
  Kunstgrastape is enkelzijdig en wordt gebruikt om 2 verschil...
  € 19,95
  per m²
 3. kunstgrashaken
  Kunstgrashaken
  De kunstgrashaken worden gebruikt om het kunstgras en het st...
  € 0,99
  per m²
 4. stabilisatiedoek kunstgras
  Stabilisatiedoek
  Het stabilisatiedoek wordt onder het kunstgras gelegd. Het s...
  € 2,95
  per m²

Kunstgraskit

Eén van de meest essentiële kunstgras accessoires is de kunstgraskit. Dit middel wordt namelijk gebruikt om het kunstgras aan de harde ondergrond vast te lijmen. Let wel: de tube die wij bij Kunstgras Outlet aanbieden is goed voor zo’n 8 tot 10 meter. Bereken daarom van tevoren hoeveel u hiervan moet bestellen.

Kunstgrastape

Voor het aanleggen van kunstgras heeft u ook kunstgrastape nodig. Deze accessoire gebruikt u om twee rollen kunstgras aan elkaar vast te plakken. Hierdoor blijft het geheel beter op zijn plek liggen. Let wel: de tape plakt enkel aan één kant. Het hecht zich dus niet aan de ondergrond.

Kunstgrashaken

Kunstgras moet natuurlijk ook goed worden vastgezet. Het gazon mag namelijk niet makkelijk kunnen wegwaaien of opkrullen. Hiervoor gebruikt u verschillende accessoires, waaronder de kunstgrashaken. Hiermee zet u zowel het kunstgras als het stabilisatiedoek mee vast. Het aantal haken dat u voor deze onderneming nodig heeft valt gemakkelijk te berekenen. Bepaal de omtrek in meters en vermenigvuldig dit getal met twee.

Stabilisatiedoek

Van alle kunstgras accessoires is het stabilisatiedoek toch één van de belangrijkste. Dit zorgt er namelijk voor dat er zich geen onkruid in uw gazon kan nestelen. Tevens blijft het zand beter op zijn plek liggen. De tijd die u aan onderhoud moet besteden neemt dan ook flink af. De variant die wij verkopen is het zwaarste worteldoek, die op dit moment op de markt te vinden is. Een echte krachtpatser, dus!

Bestel hier uw kunstgras accessoires!

Aan alleen kunstgras heeft u vrij weinig. Bij het leggen heeft u namelijk ook speciaal materiaal nodig. Kit. Tape. Haken. Stabilisatiedoek. Voor de beste producten koopt u bij Kunstgras Outlet. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan! Koopt u ze liever direct? In Genemuiden vindt u onze showroom. Navigeer dan naar de Sisalstraat 75. Bellen mag natuurlijk ook. Dit kan naar 038 385 47 20. Bestelt u uw accessoires ook direct mee?